Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύτηκε κομμένη σκηνή από το Squid Game (trailer)

To Tudum event του Netflix ολοκληρώθηκε και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε σχετικά με το τι θα παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Από το show δεν θα μπορούσε να λείπει το Squid Game, μια από τις πλέον επιτυχημένες παραγωγές του Netflix. Στον χώρο της εκδήλώσης βρέθηκαν οι ηθοποιοί Γιανγκ-Σου, Λι Τζονγκ-Τζ, Παρκ Χάε-Σου και Ανουπάμ Τριπάτι, όπως επίσης ο σκηνοθετης και σεναριογράφος, Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ, που παρουσίασε μια σκηνή που είχε κοπεί από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους fans του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game. Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες. Αλλά στο μεταξύ, έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά», είπε ο Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ λίγο πριν προβληθεί η σκηνή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*